1.Хуушуур, шорлог, хорхог гээд махан хоолоо хачирлаад идээрэй. Кимчи биш тул бэлтгээд олон хонуулж даралгүй шинэхнээр нь хийж идвэл тохиромжтой.

Өргөст хэмхээ дурын хэлбэрээр хэрчээрэй. /1 урт өргөст хэмх/

Тал сонгиноо хэт нимгэн биш дунд зэрэгийн зузаантай хэрчинэ.

Нэг урт ногоон сонгино

Сармисаа жижиглээд өргөст хэмх, сонгино дээрээ нэмнэ.

Дээр нь соё соус 2 халбага

Гучүгарү 2 халбага

Гүнжидийн тос 2 халбага.
гүнжидийн үр 1 халбага

Элсэн чихэр 1 халбага

Ингээд бүх орцоо сайтар хольж хутгаад бэлэн болно.


Өөрийн амталгаанд тааруулж гучүгарүгаа нэмж хасч болно шүү.